Om oss

April 2014 startades Vaktmästaren i Roslagen, detta efter att grundaren Christopher valt att gå tillbaka till hantverksyrket efter 10 år med olika uppdrag inom säkerhetsbranchen. Tanken föddes att skapa ett företag som kunde dra nytta av erfarenheterna från säkerhetsarbetet in i hantverksbranchen.

Många års funderande resulterade i Vaktmästaren i Roslagen, företaget skulle tillhandahålla fastighetsrelaterade stödtjänster.


Kunderna skulle kunna dela på vaktmästaren för att kunna hålla ner kostnaderna, vissa kunder vill ha en stor leverans medan andra kunder vill ha en liten.

Men framförallt ska kunden alltid oavsett problem eller uppgift ha någon att vända sig till.

Fokus ska vara på personalen och deras erfarenheter och utbildningar, genom detta kunna skräddarsy leveranser mot kund.Vaktmästaren i Roslagen ska vara det företaget som kunderna väljer att kontakta oavsett uppgift.

Vi ska vara länken som alltid fyller behovet och löser uppgiften.


Vaktmästaren i Roslagen ska vara ett företag som sätts i samband med hög kvalitet och säkerhet.

Våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss för att ta hand om deras beställning.

Vi ska vara ett självklart val när kraven är höga.


Idag har vi en bredd på våra tjänster, dels genom egen personal men också genom samarbeten.

Vi är väldigt noga med vilka vi samarbetar med, detta för att kunna hålla en mycket hög standard mot kunden och på leveransen.


Idag leverera Vaktmästaren i Roslagen tjänster samt personal inom olika hantverk så som elinstallation, enklare byggnationer, grönyteskötsel, snöröjning  samt drift och underhåll av fastigheter.

Den röda tråden är fastigheten.

Några av våra kunder

Vaktmästaren i Roslagen


Postadress:

Västanbergsvägen 12

184 93 Åkersberga

Besöksadress:

Bammarbodavägen 2

184 91 Åkersberga

Telefon:

010-150 20 95